جیره خوار امام زمان، کتاب آموزش روخوانی و روانخوانی، آموزش قرائت نماز، محبت الهی

کتاب آموزش قرائت نماز، کتاب آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن، کتاب جلب محبت الهی، عبدالرضا نظری، آموزش قرآن، آموزش قرائت نماز، تجویدالصلاه، روخوانی قرآن، تصحیح حمد و سوره،لباس روحانیت،نذر کتاب، قرائت قرآن در ماه رمضان، آداب تلاوت قرآن، واجبات نماز، طلاب کرمان، سربازان امام زمان، محبت خدا، بهترین شیوه آموزش روخوانی،

جیره خوار امام زمان، کتاب آموزش روخوانی و روانخوانی، آموزش قرائت نماز، محبت الهی

کتاب آموزش قرائت نماز، کتاب آموزش روخوانی و روانخوانی قرآن، کتاب جلب محبت الهی، عبدالرضا نظری، آموزش قرآن، آموزش قرائت نماز، تجویدالصلاه، روخوانی قرآن، تصحیح حمد و سوره،لباس روحانیت،نذر کتاب، قرائت قرآن در ماه رمضان، آداب تلاوت قرآن، واجبات نماز، طلاب کرمان، سربازان امام زمان، محبت خدا، بهترین شیوه آموزش روخوانی،

جیره خوار امام زمان -عجل الله- نام وبلاگی است که تحت نظر حجت الاسلام عبدالرضا نظری و در دو بخش فعالیت می کند:
1. بیان مطالب زیبای دینی بویژه نکته هایی پیرامون ارزش طلبگی و تقدس لباس روحانیت.
2. معرفی آثار و کتب حجت الاسلام نظری. با لطف خدای کریم تاکنون توانسته‌ایم دو کتاب (قرآن را درست بخوانیم) و (نماز را درست بخوانیم) را به مؤمنین معرفی کنیم. موضوع این دو کتاب که برای سومین بار تجدید چاپ شده‌اند: آموزش روخوانی و روانخوانی با سبکی متن محور و آموزش قرائت صحیح نماز مطابق با فتوای مراجع عظام است. نگاشته‌ای پژوهشی قرآنی به نام (جلب محبت الهی) نیز از همین نویسنده در راه است. ما نیز مانند نازنینانی که به دنبال جذب محبت الهی هستند، منتظر آراسته شدن آن به زیور طبع می‌مانیم.

آخرین نظرات

هیچ شغل و حرفه ای مثل طلبگی با ارزش نیست.

جمعه, ۲۳ مرداد ۱۳۹۴، ۰۹:۳۰ ق.ظ

آیت الله حسین نوری همدانی از مراجع تقلید، چهارشنبه شب در جمع طلاب، اساتید و مسؤولان مدرسه علمیه حقانی قم، با اشاره به جایگاه طلاب حوزه های علمیه، طلبگی را بهترین شغل دنیا خواند و گفت: در دنیا هیچ شغل و حرفه ای مثل طلبگی با ارزش نیست و طلاب باید بخاطر این نعمت بزرگ الهی قدردان و شاکر خداوند باشند.
 
آیت الله نوری همدانی، تفقه در دین را بسیار مهم ارزیابی و تصریح کرد: طلاب باید سعی کنند با بالا بردن بنیه های علمی خود، معارف غنی اسلام را در عرصه های مختلف استخراج کرده و آن را در اختیار عموم جامعه قرار دهند.
 
وی بیان داشت: معارف اسلامی بر 10 اصل، شامل: معارف اعتقادی، سیاسی، اجتماعی، حکومتی، قضایی، عبادی، اجتماعی، جهادی، حکومتی و اخلاقی استوار است و همه موظف هستند با تفقه در دین شناخت کاملی نسبت به این معارف پیدا کنند.
 
آیت الله نوری همدانی، با اشاره به اهمیت مساله جهاد در اسلام، خواستار بررسی زوایای ناگفته این بحث در دروس حوزه های علمیه شد و بیان داشت: بحث های بسیار زیادی در مساله جهاد وجود دارد که هنوز به آن پرداخته نشده است.
 
این مرجع تقلید تهاجم فرهنگی و سیاسی را با اهمیت تر از تهاجم نظامی دانست و افزود: باید در خصوص مرزهای سیاسی، فکری و اعتقادی این نوع تهاجمات در حوزه های علمیه بحث شود که مرز داران آن چه افرادی هستند، راه های نفوذ دشمن در این گونه تهاجمات از چه طریقی است؟
 
این استاد حوزه علمیه قم اضافه کرد: اگر مجموعه احکام و معارف اسلامی به خوبی در جامعه عملیاتی و پیاده می شد نوبت به سلطنت شاهان و پادشاهان نمی رسید.
 
وی در ادامه با اشاره به روایاتی برکت علم را در تعظیم و احترام استاد دانست و بیان داشت: به هر میزان که طلاب و دانش آموزان به اساتید خود احترام بگذارند به همان میزان نیز در تحصیل و زندگی خود موفق خواهند بود.
 
استاد برجسته حوزه علمیه قم، با اشاره به نحوه شکل گیری حکومت در اسلام بیان داشت: بر اساس تعالیم اسلامی در راس حکومت باید نبی، امام معصوم و یا ولی فقیه حاکم باشد در غیر این صورت هرگونه حکومتی نامشروع و طاغوتی است.
 
وی همچنین با یادآوری اهمیت مساله تفقه در دین اظهار داشت: تفقه در دین امری خطیر و در عین حال با عظمت است و طلاب حوزه های علمیه برای پیمودن این مسیر دشوار باید عزم و اراده ای جدی داشته باشند.
 
این مرجع تقلید در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: همه بزرگان و علمای حوزه های علمیه مساله ولایت فقیه را قبول داشتند اما این امام راحل بود که توانست اندیشه های سیاسی اسلام را عملیاتی و در جامعه پیاده کند.
 
آیت الله نوری همدانی حفظ و تقویت نظام را از اوجب واجبات دانست و تاکید کرد: این انقلاب نتیجه زحمات بزرگان، علما و امام راحل و خون های شهدا است و همه باید تلاش کنیم این انقلاب را حفظ کنیم.

 

وی انقلاب اسلامی را نشات گرفته از عاشورا و زمینه ساز ظهور امام عصر(عج) دانست و گفت: آمریکا و استکبار جهانی از مرکب استکباری خود پیاده نخواهند شد و ما باید همیشه بیدار و بصیر باشیم.


منبع: http://www.hawzah.net/fa/News/View/82725

منبع: http://n1379.blog.ir

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی